Home Verdict Politic Cine decide cum muriti?

Cine decide cum muriti?

by Dana Budeanu
6700 views

Asezati va la Verdict, Netflixu din Romania, cu popcorn si cola si cititi traducerea:

Romania este condusa de un guvern, ajuns printr o motiune de cenzura votata de PSD, asadar nu este condusa de un guvern ales de voi, ci de un guvern ales de PSD! Membrii guvernului meu sunt toti niste nulitati, fara niciun fel de realizare politica sau administrativa in ultimii 30 de ani! Orban este un PNL ist care la propriu nu are nici macar o realizare notabila sau vreuna in general, care poate fi asociata cu numele lui in ultimii 30 de ani! Incredibil, nu? Ceilalti fatalai nici atat! De la Citu la cine vreti voi, nici un ministru nu are la propriu niciun fel de parcurs semnificativ. Asadar un guvern de mediocri/wannabe interlopi, hotaraste zilnic cum muriti si cum ingroapa tara! A doua zi dupa ce PSD ul a numit acest guvern PNL, toti ministrii si au mutat rudele, amantele, soferii, pe fata efectiv, in toate functiile publice posibile! CEI CARE INAINTE URLAU DESFIGURATI IMPOTRIVA CIUMEI ROSII, N AU SCOS UN SUNET! In secunda in care EU am inceput sa urlu, presa a inceput sa scrie lesinata de una, de alta si s a oprit brusc in masti si bani primiti ca sa taca! Masca s a pus pe gurile ce astazi doar mimeaza la televizor si banii pe tastaturile tuturor jurnalistilor! Acum e liniste!

E linistea dinaintea furtunii… a potopului ce se va revarsa din paroxismul la care au ajuns mintile si sufletele celor de care va bateti joc!
Cine sunteti voi, interlopilor politici? Cine sunteti voi sa calcati in picioare demnitatea si drepturile celor care s au nascut a fi oameni? Cine sunteti voi, scursurilor? Nimeni!
Eu nu am sa tac pana la sfarsit si am sa le explic oamenilor in fiecare zi adevarul! Si oamenii vor intelege si se vor ridica si vor lupta fiecare pentru sufletul si mintea lui!

Lumea s a oprit in loc si nu mai merge inainte IMPREUNA! FIECARE NATIE E INDEPENDENTA SI FIECARE TARA MERGE SINGURA PE UN DRUM NOU! Nu mai existam toti laolalta, existam noi si atat! SUA, Germania, Franta, Italia, Romania si restul trebuie sa supravietuiasca SINGURE! De ce nu spuneti oamenilor adevarul, leprelor?
PENTRU CA NU CONTEAZA!
Voi nu veti mai fi aici peste doar cateva luni si nu veti deconta nimic din ceea ce faceti acum! Va ascundeti in spatele unor stari de urgenta si a unor ordine de afara pe care nu le intelegeti si pe care le traduceti cum vreti voi oamenilor!

DAR VETI PLATI! TOTI AU PLATIT! ISTORIA NU IGNORA PE NIMENI! OAMENII NU UITA! BATRANII NU IARTA!