Home Verdict Politic MANIPULAREA E EXCLUSIV POZITIVA! RESTUL E PROSTIE!

MANIPULAREA E EXCLUSIV POZITIVA! RESTUL E PROSTIE!

by Dana Budeanu
4344 views

Obsesia reputatiei este generata de conflictul dintre instictul de conservare si cel de dominare. Instinctul de conservare il ai fata de un grup de oameni si situatii limitate si se dezvolta intr un dublu sens inventat de sine si anume acela ca cei din jur, selectati de instictul de conservare, vor ramane cu tine, vor apara nu stim ce, probabil pe tine de evolutie si eventual te vor proteja la schimb. Instinctul de dominare, insa, se vrea dezvoltat fata de o masa mare, sau cat mai mare, pentru ca instictul acesta este nelimintat in comparatie cu cel de conservare.

Despre ambele instincte insa oamenii mint si de cele mai multe ori sunt auto mintiti in legatura cu acestea de propria minte, caci nu poti vreodata domina ceva mai mare decat ceea ce conservi, nu?

Astfel instinctul de dominare este total independent de cel de conservare la marea majoritate, pentru ca l depaseste si deci ignora si astfel nimic din ceea ce credem ca ne apara, nu ne ajuta sa cucerim si ne putem gandi aici la cei care au devenit cunoscuti abia dupa moarte si asta pentru ca n timpul existentei, instinctul de conservare a dominat in micismul acestuia absolut, totul!

Instinctul de conservare te tine ‘secret’ de ceea ce poti fi mai mult decat toti. Alegi secretizarea si omori automat evolutia.

Instictul de dominare este condus exclusiv de imaginatie, iar cel de conservare de lipsa acesteia si deci niciodata cel din urma nu l poate stimula pe cel dintai.

Instinctul de conservare este pe intelesul mediocritatii, iar cel de dominare exclusiv pe cel al elitelor, de aceea pana si elitele care vor sa domine masa majoritara si mediocra, trebuie sa poata vorbi si pe limba acestora. 

Scriitorii de succes de exemplu sunt cei care scriu mediocru (chiar daca pare destept) si pe un inteles larg raspandit. Cei care se adreseaza elitelor sunt impusi, fara a fi parcursi absolut deloc, doar prin manipularea exercitata de elite asupra maselor si a asimilarii de catre mediocritate a acestora ca adevar absolut, fara analiza, adevar venit prin forta instinctului de dominare si atat.

Intre conservare si dominare, manipulare si prostie, astazi urla niste cifre, ce scrise mediocru par ca vin din manipularea unei elite. Noi nu avem elita, avem doar sclavi. Sclavii nu au instinct de conservare ci doar de supravietuire, de oricare ar fi aceasta..fie politic, fie financiar, fie fizic. E o “nunta muta” intre oameni si putere. E o nunta cu doar 20 de participanti la interior si 50 la exterior. O nunta fara dar. O nunta aranjata de parinti, platita de nasi si anulata de o masca.

Imaginea este din filmul “Nunta Muta”.