Home Verdict Politic CUM E SA STRIGI MUE PSD SI S O IEI DE LA USR?

CUM E SA STRIGI MUE PSD SI S O IEI DE LA USR?

by Dana Budeanu
4958 views

Acum ceva ani, vreo cinci aproape, pe vremea cand nimeni aproape nu baga in seama marele kkt de fenomen #, am inceput sa ma exprim in stilu mi caracteristic despre noua sleahta de sanchi neprihaniti ai politicii din Romania. O gramada de neterminati, cumva portretizati ca venind ‘de afara’, oamenii noi (vezi Lenin) gata sa si sacrifice vietile pentru tara si popor si al tarii viitor, a aparut ca ciupercile otravitoare, pe la radacinile politicii romanesti.


In neconcordanta cu valul de imbecili care a halit plapanzeala pura a unor fatalai, care astazi culmea tac malc, am urlat singura ani la rand, din ‘spatele’ unei prese si a unei clase politice cretinizate, MUE #!


O tara intreaga m a contrazis si a urlat doar MUE PSD!

Una dintre cele mai vehemente ciuperci, care a papat o viata din palma PSD, CULMEA, purul # USRIST Stelica Ion, acest simbol al luptei anticoruptie, asemeni celorlalti membrii dã sleahta, flegmeaza pã imacularea ONG ului USRI, care a amutit complice ca mereu.


Faptul ca te a lasar Mazare sa i lingi la propriu talpile ani la rand, nu te va face primar! Linsul ti a adus o saracie de casa, urata, mica, facuta prost, dar perfecta pentru o ciuperca. Ciuperca rasare si creste fericita la radacina copacilor, unde tot la fel de fericiti fac pipilica pe ele cateii… ca tine!