Home Verdict Politic NE SUFOCATI COPIII!

NE SUFOCATI COPIII!

by Dana Budeanu
925 views

MI AU SCRIS SUTE SI SUTE DE OAMENI, MA, NENOROCITILOR, MA!

SUNT DISPERATI PENTRU COPIII LOR, MA, ANIMALELOR! NU STIU INCOTRO S O IA! ZDRENTELE DE PROFESORI SI INVATATORI STAU PE CAMERA, SANCHI SUNT SPERIATI DE VIRUSI! MII DE COPII DE CLASA I NU AU PRIMA ZI DE SCOALA, JAVRELOR! LE ATI DISTRUS COPILARIA SI VIATA, VOMELOR! MI AU SCRIS PARINTI SI BUNICI DISPERATI! SUNT OAMENI SIMPLI SI CRED CA EU AM O PUTERE SUPRAOMENEASCA DE A I AJUTA! N AM, MA, JAVRELOR NENOROCITE! VOI AVETI PUTEREA SA DISTRUGETI SUFLETELE SI MINTILE UNOR INGERI! ATI CALCAT IN PICIOARE CEA MAI IMPORTANTA PATURA A UNEI SOCIETATI: COPIII! V ATI BATUT JOC DE EI, HOTILOR SI NENOROCITILOR! FURATI DRACULUI CE VRETI, MASTI, FUNCTII, BANI, MORTI, DAR LUATI LABELE DE PE COPIII NOSTRI, ZDRENTELOR!
LASATI NE COPIII SI BUNICII IN PACE, IMBECILILOR! ATI DISTRUS TOTUL CU O ANALFABETA SI UN VICE PREMIER DESPRE CARE PREMIERUL DESEMNAT A SPUS CA ESTE UN EXEMPLU “PE CARE SA NU L URMAM”!

FACETI CE VRETI INTRE VOI, PROSTITUATILOR POLITICI, DAR LUATI LABELE DE PE COPIII NOSTRI! REGLATI VA CONTURILE INTRE VOI, INFRACTORILOR! CRIMINALILOR! SE SCUFUNDA TARA SI PRIMII SUFOCATI SUNT COPIII!